PROGRAMMA

U hebt altijd de keuze: het roadbook volgen of vrije route.

Dag1: Zondag 02/06/2024: Afspraak in Calais. Eurotunnel naar Folkstone en route naar Brooklands. Bezoek aan het Brooklands museum en overnachting in het moderne Brooklands Hotel & Spa*. Brooklands was in 1907 het eerste permanente racecircuit van de wereld. Het museum gaat over die rijke historie, bezaaid met snelle auto's en vliegtuigen.

© Brooklands Museum, Surrey

Dag2: Maandag 03/06/2024 Route doorheen de "North Wessex Downs National Landscape" naar Bath. Langs eindeloze landweggetjes en door typische dorpjes rijden we naar de historische stad Bath. Ons 4* hotel "Indigo" ligt in het stadscentrum, dus de liefhebbers kunnen nog naar de lokale pub.

Dag3: Dinsdag 04/06/2024 Route langs Stonehenge en door het fantastische New Forest National Park, waar alle dieren loslopen. We parkeren op het binnenplein van het Beaulieu National Motor Museum om de fantastische collectie te bewonderen, ook de "World of Top Gear" en "On screen cars" expo's mogen niet ontbreken. Gaat u liever snel naar het hotel om van de wellness te genieten? Be our guest!

Overnachting in Balmer lawn Hotel & Spa*. 


Dag4: Woensdag 05/06/2024 Route door New Forest National Park en South Downs National Park naar het strand van Brighton. Overnachting in een verrassend hotel. Brighton werd uitgeroepen tot "Happiest city in the UK", laten we dat eens samen uitzoeken! Overnachting in Hotel Malmaison aan de Brighton Marina.

Dag5: Donderdag 06/06/2024 Route van Brighton richting Folkestone. We sluiten samen af met een laatste lunch. Na de Eurotunnel rijdt iedereen van Calais naar huis.

Inbegrepen

Tickets voor de Eurotunnel, activiteiten en animatie. Hotelovernachtingen met ontbijt in klassehotels . 5x Lunch en 4x diner. Roadbook, begeleiding, technische assistentie, bagageservice (voor zij die geen ruimte hebben in de eigen auto). Rallykledij, -borden en -stickers. 

* Indien een hotelwijziging zich opdringt dan wordt dat hotel vervangen door een gelijkwaardig alternatief.

Prijs

Excelsior leden:                                                                          Niet Excelsior leden: 

Double/Twin rooms: €4.050 per team (incl.BTW)                   Double/Twin rooms: €4.200 per team (incl.BTW)

Single rooms: €4.950 per team (incl.BTW)                              Single rooms: €5.100 per team (incl.BTW)

Na inschrijving ontvangt u een voorschotfactuur van 30%, na betaling van het voorschot is de inschrijving definitief.

Twin en single arrangement volgens beschikbaarheid.